Voor uitvaartverzorging in Almelo kunt u terecht bij Uitvaarthuis Twente. Uitvaarthuis Twente biedt een  sfeervolle ambiance voor het afscheid van uw dierbare. We maken deel uit van Erik Korte Uitvaartverzorging en verzorgen uitvaarten in Almelo en omliggende plaatsen. Erik Korte heeft ruim 30 jaar ervaring in de uitvaartbranche. Optimale dienstverlening, medemenselijkheid, waardigheid en aandacht voor ieder individu staat bij Erik en zijn team voorop.

Crematie in Almelo?

Bij het organiseren van een begrafenis of crematie komt heel wat kijken. Bij ons heeft u de mogelijkheid om in een prettige, huiselijke omgeving afscheid te nemen van een dierbare. Wij doen er alles aan om u hier op uw gemak te laten voelen. Ook hechten wij er veel waarde aan dat u het afscheid  zo prettig mogelijk kunt invullen. Vertel ons uw vrijblijvend over uw wensen. Wij kijken samen met u wat er allemaal mogelijk is.

Uitvaart in Almelo

Wanneer een dierbare overleden is, kunt u dit melden via telefoonnr.: 0546 – 44 32 64. Wij zijn dag en nacht bereikbaar (zeven dagen per week). Inwoners van Almelo die bij DELA of Monuta verzekerd zijn, kunnen zonder extra kosten in Uitvaarthuis Twente worden opgebaard. Hierbij is het wel belangrijk dat u tijdig uw voorkeur voor Uitvaarthuis Twente aangeeft bij uw verzekeraar. Bij andere verzekeraars is het afhankelijk van de polis of u hierin vrije keuze heeft. Vraag ons gerust, als u twijfelt. U krijgt bij ons een eerlijk advies.

Goed om te weten: de kosten voor het opbaren in Uitvaarthuis Twente liggen beduidend lager dan bij andere uitvaartcentra in Almelo.

ons uitvaartcentrum in Almelo

Liever geen thuisopbaring of heeft u hier de mogelijkheid niet voor? We beschikken over vier familiekamers.  Wanneer u kiest voor opbaring in een familiekamer krijgt u een eigen sleutel zodat u langs kunt komen wanneer het u schikt. Wij vinden het belangrijk dat uw verblijf zo goed mogelijk verloopt en zorgen er daarom voor dat in onze familiekamers een warme sfeer heerst. In alle rust kan er afscheid genomen worden, waarna u in onze  keuken een kop cappuccino of verse thee kunt gebruiken.

Uitvaartverzorging Almelo

Ons team staat voor u klaar

Een overlijden is een ingrijpende gebeurtenis. Ons team van uitvaartverzorgers heeft veel ervaring in het begeleiden en opvangen van mensen.  U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen. We zijn goed bereik vanuit de regio, zoals vanuit Wierden of de omgeving Twente.

Uitvaartverzorging in Almelo? Neem contact op!

Via ons telefoonnummer  zijn wij dag en nacht bereikbaar. U kunt vrijblijvend telefonisch contact met ons op nemen via: 0546 – 44 32 64. Stuurt u liever een e-mail? Dit is ook mogelijk via: info@uitvaarthuistwente.nl.