Onderstaande referenties zijn zonder aanpassingen geplaatst. We hebben een aantal ervaringen van families/particulieren en een aantal ervaringen van bedrijven geplaatst over de bevindingen van Uitvaarthuis Twente in Almelo.

Ervaringen van particulieren

Intiem en smaakvol ingericht

Het Uitvaarthuis Twente is een kleinschalige, intieme en smaakvol ingerichte locatie waar wij tijdens de condoleance ons verdriet konden delen met allen die Hans direct of indirect gekend hebben. Steeds weer hebben wij het gevoel van perfectie ervaren. Dat uitte zich in kleine, maar belangrijke punten, zoals de inzet van verkeersregelaars tijdens de condoleance evenals het uitdelen van rouwvlaggetjes voor de volgauto’s tijdens de rit naar het crematorium. Het zijn die kleine dingen die uiting geven aan de professionaliteit van de medewerkers van Erik Korte. Namens de families Schumer en Hankel hartelijk dank voor jullie inzet!

Adri Hankel

Inspirerende sfeer

De medewerkers en de uitstraling van Uitvaarthuis Twente gaven een gevoel van thuis zijn, tot in de details bracht het de warmte en een huiselijke, inspirerende sfeer met zich mee.

Voor ons kracht om door te gaan!

(anoniem)

Uniek en anders

We hebben ontzettend veel complimenten van familie, vrienden, kennissen en collega’s over jullie uitvaarthuis ontvangen. Er hangt een vriendelijke en warme sfeer. Uniek en anders dan bij veel andere waar je een kille, zakelijke sfeer proeft.

Hilly, Edwin, Lotte, Yvonne, Andy, Mabel & Mitch

Warme sfeer

Het uitvaarthuis ziet er prachtig uit en er hangt een warme sfeer ; ook veel positieve reacties gehad van familie, vrienden en bekenden.

Francis, Brenda en Danny de Vries

Waardig afscheid

De condoleance in het Uitvaarthuis Twente is ons zeer goed bevallen, evenals het gebruik van de familiekamer, welke 24 uur per dag ter onzer beschikking stond. De inrichting van het Uitvaarthuis Twente, welke intiem en smaakvol is, gaf ons en onze gasten de mogelijkheid om waardig afscheid te nemen van mijn vader.

Nogmaals: Hartelijke dank!

Gert ten Bruggencate

Ervaringen van bedrijven

Wies Sanders Uitvaartbegeleiding

Verschillende keren ben ik met families, die ik mocht begeleiden, te gast geweest bij het Uitvaarthuis. We hebben zowel van de algemene opbaring, als van de familiekamers gebruik gemaakt. Tekenend voor het Uitvaarthuis zijn de gemoedelijke sfeer en de warme, sfeervolle inrichting. Deze gemoedelijkheid uit zich ook in de ontvangst (een kopje koffie is er altijd) en het feit dat er soepel met de tijd omgesprongen wordt. Een mooie plek om je overleden dierbare op te baren wanneer dat thuis niet mogelijk is.

Wies Sanders
Wies Sanders Uitvaartbegeleiding

Bert Holtmaat / Monuta

Mooi en warm ingericht uitvaartcentrum in Almelo, sfeervolle omgeving voor de opbaring van uw dierbare(n), goed gastheerschap, prima service rondom condoleance.

Bert Holtmaat
Monuta-Holtmaat

Edwin Kist Uitvaartverzorging

Uitvaarthuis Twente voelt als een warme deken om je heen in moeilijke dagen. Je merkt meteen als je binnenkomt dat je gastvrij ontvangen wordt, ook als ondernemer. Ze hebben oog voor detail en de aula heeft een fijne routing voor de condoleancebezoeken. De familiekamers zijn smaakvol ingericht en je hebt er volledige privacy. Kortom afscheid nemen zoals het hoort.

Edwin Kist Uitvaartverzorging