In Almelo en omstreken staat Uitvaarthuis Twente bekend als de mooiste locatie om afscheid te nemen. Daar zijn wij als team, best trots op.

Erik Korte

Erik Korte
Als eigenaar van Uitvaarthuis Twente doe ik er alles aan, om uw bezoek naar wens te laten verlopen. U bent bij ons altijd welkom. Ook vlak voor een uitvaart krijgt u alle rust en ruimte om afscheid te nemen. Ik probeer zo goed mogelijk aan uw wensen tegemoet te komen.

Wilma van der Schoor

Wilma van der Schoor
Hier de nabestaanden te kunnen ontvangen, geeft mijn werk als uitvaartleidster een extra dimensie. Het voelt goed om iets voor mensen te kunnen betekenen, op momenten waar verdriet en gemis de hoofdrol spelen. Ik doe er alles aan om samen met mijn collega’s deze prettige sfeer te creëren en vast te houden.

Luck Fokkema

Luck Fokkema
Uitvaarthuis Twente is mijn domein. Ik schilder, tuinier, leg installaties aan en help met de organisatie van familiebezoekjes en condoleances. Ik streef ernaar om het er niet alleen binnen maar ook rondom Uitvaarthuis Twente prachtig uit te laten zien.

Harriët Grooters

Harriët Grooters
Ik raad iedereen aan gebruik te maken van het Uitvaarthuis. Zo’n fijne uitstraling hier. Dat wens je iedereen toe in moeilijke tijden.

Bianca Belksma

Bianca Belksma
Ik kan een ieder met een gerust hart adviseren gebruik te maken van onze ruimtes als de tijd daar is. Alles is er piekfijn voor elkaar.