Uitvaarthuis Twente biedt een  sfeervolle ambiance voor het afscheid van uw dierbare. We maken deel uit van Erik Korte Uitvaartverzorging en verzorgen uitvaarten in Almelo en omliggende plaatsen. Erik Korte heeft ruim 30 jaar ervaring in de uitvaartbranche. Optimale dienstverlening, medemenselijkheid, waardigheid en aandacht voor ieder individu staat bij Erik en zijn team voorop.

Bij het organiseren van een begrafenis of crematie komt heel wat kijken. Bij ons heeft u de mogelijkheid om in een prettige, huiselijke omgeving afscheid te nemen van een dierbare. Wij doen er alles aan om u hier op uw gemak te laten voelen. Ook hechten wij er veel waarde aan dat u het afscheid  zo prettig mogelijk kunt invullen. Vertel ons uw vrijblijvend over uw wensen. Wij kijken samen met u wat er allemaal mogelijk is.

Overleden in Almelo

Wanneer een dierbare overleden is, kunt u dit melden via telefoonnr.: 0546 – 44 32 64. Wij zijn dag en nacht bereikbaar (zeven dagen per week). Inwoners van Almelo die bij DELA of Monuta verzekerd zijn, kunnen zonder extra kosten in Uitvaarthuis Twente worden opgebaard. Hierbij is het wel belangrijk dat u tijdig uw voorkeur voor Uitvaarthuis Twente aangeeft bij uw verzekeraar. Bij andere verzekeraars is het afhankelijk van de polis of u hierin vrije keuze heeft. Vraag ons gerust, als u twijfelt. U krijgt bij ons een eerlijk advies.

Goed om te weten: de kosten voor het opbaren in Uitvaarthuis Twente liggen beduidend lager dan bij andere uitvaartcentra in Almelo.

Over uitvaarthuis TWente

Liever geen thuisopbaring of heeft u hier de mogelijkheid niet voor? We beschikken over vier familiekamers.  Wanneer u kiest voor opbaring in een familiekamer krijgt u een eigen sleutel zodat u langs kunt komen wanneer het u schikt. Wij vinden het belangrijk dat uw verblijf zo goed mogelijk verloopt en zorgen er daarom voor dat in onze familiekamers een warme sfeer heerst. In alle rust kan er afscheid genomen worden, waarna u in onze  keuken een kop cappuccino of verse thee kunt gebruiken.

De condoleanceruimte van het uitvaarthuis

Ons team staat voor u klaar

Een overlijden is een ingrijpende gebeurtenis. Ons team van uitvaartverzorgers heeft veel ervaring in het begeleiden en opvangen van mensen.  U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

Een sfeerimpressie van ons uitvaarthuis in Almelo

Via onderstaande video krijgt u een goede impressie van ons uitvaarthuis in Almelo.

Contact

Via ons telefoonnummer 0546 – 44 32 64 zijn wij dag en nacht bereikbaar. Onze overige contactgegevens:

Uitvaarthuis Twente
Twentelaan 26
7609 RE Almelo
info@uitvaarthuistwente.nl

Bekijk ook Uitvaartverzorging Wierden.