Op zoek naar uitvaartverzorging in Bornerbroek? Dan verwelkomen wij u graag bij Uitvaarthuis Twente. Onze dienstverlening kenmerkt zich door zijn ruime ervaring van 25 jaar. Uitvaarthuis Twente is onderdeel van Erik Korte uitvaartverzorging. Wij zijn als begrafenisonderneming actief in Almelo en omliggende plaatsen. Wij staan voor waardigheid, aandacht voor ieder individu en een optimale dienstverlening. Dit op een mooie locatie waar u en uw familie voldoende rust en ruimte krijgen. Voor uitvaartverzorging in Bornerbroek bent u van harte welkom bij Uitvaarthuis Twente. Wij zijn telefonisch bereikbaar via: 0546 -44 32 64.

Wat zijn de mogelijkheden?

Uitvaarthuis Twente beschikt over diverse mogelijkheden zoals opbaren, afscheid nemen en condoleancebezoeken. Wij staan open voor alles wat familieleden kan helpen gedurende de uitvaartverzorging in Bornerbroek. De familie is vrij in het verzorgen en aankleden van de overledene. U zal hierin worden begeleidt door een deskundig medewerker, en bepaalt zelf wat u wil doen. U en uw familie krijgen de ruimte en rust om afscheid te nemen van uw dierbare. Hiervoor kunt u gebruik maken van de familiekamers die bij ons beschikbaar zijn. Zo kunt u in een vertrouwde en huiselijke sfeer bij uw overleden familielid zijn. Een uitvaartverzorging in Bornerbroek kan dus ingericht worden op uw eigen manier.

Sfeerimpressie uitvaartverzorging Bornerbroek

Voor een duidelijke sfeerimpressie van Uitvaarthuis Twente nabij Bornerbroek hebben wij een video laten maken. U kunt deze video hierboven bekijken.

Afscheid in kleine kring

Wilde uw overleden familielid graag een afscheid in kleine kring? Dit is mogelijk bij Uitvaarthuis Twente. Er is de mogelijkheid op een afscheidsdienst van maximaal 40 personen. Zo houdt u de uitvaartverzorging in Bornerbroek klein. Voor of na de dienst kan er gebruik gemaakt worden van een consumptie of lunch. Daarnaast is de mogelijkheid om tijdens de dienst sprekers te regelen of muziek af te spelen. Bovendien kunnen er ook foto’s van uw overleden familielid worden getoond op een beeldscherm. De dienst wordt afgesloten met het overbrengen van de overledene naar de begraafplaats of crematorium.

Uitvaartverzorging Bornerbroek

Uitvaartverzorging Bornerbroek

Uitvaarthuis Twente ondersteunt uw familie graag tijdens de uitvaartverzorging in Bornerbroek. Wij zijn telefonisch bereikbaar voor al uw vragen op het telefoonnummer: 0546 – 44 32 64. U kunt ook het contactformulier invullen op onze website. Hier kunnen wij ook uw vragen beantwoorden over de uitvaartverzorging in Bornerbroek. We zijn goed bereik vanuit de regio, zoals vanuit Wierden of de omgeving Twente.