Bent u op zoek naar uitvaartverzorging in de regio Twente? De medewerkers van Uitvaarthuis Twente kunnen u ondersteunen tijdens het afscheid. Uitvaarthuis Twente is onderdeel van Erik Korte Uitvaartverzorging, een ervaren uitvaartverzorger uit Almelo. Wij beschikken over ruim 25 jaar ervaring in het begeleiden van families rondom een uitvaart. Bent u op zoek naar ondersteuning tijdens de uitvaart van uw familielid? Neem contact op via: 0546 – 44 32 64.

Uitvaartcentrum Twente

Er komt heel wat kijken bij het organiseren van een crematie of begrafenis. Wij kunnen u ondersteunen met onze uitvaartverzorging in Twente. Ons uitvaarthuis beschikt over verschillende familiekamers. In deze kamer kunt u samen met familieleden dichtbij de overledene afscheid nemen. Er is de mogelijkheid om koffie en thee te zetten en bijpassende muziek op te zetten. U kunt 24 uur per dag langskomen, zonder afspraak. U krijgt een eigen sleutel zodat u zelf de vrijheid heeft om langs te komen. De familiekamers staan bekend om hun huiselijke gevoel. U kunt voor uitvaartverzorging in Twente ook ons contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Uitvaartverzorging Twente

Over ons uitvaarthuis in Twente

Ons sfeervolle uitvaarthuis is gevestigd aan de Twentelaan in Almelo. Beschikt u niet over de ruimte en de mogelijkheid om de overledene thuis op te baren? Dan heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze dienstverlening. Is de overledene woonachtig in Almelo? Inwoners van Almelo die verzekerd zijn bij Monuta of DELA kunnen zonder extra kosten bij ons worden opgebaard. Het is wel belangrijk dat er voortijdig een voorkeur wordt aangegeven bij de verzekeraar. Bij andere verzekeraars is het afhankelijk van de polis. Heeft u aanvullende vragen over de verzekering? Deze kunt u ook aan ons stellen.

Contactinformatie

Zoekt u naar uitvaartverzorging in Twente? Ons team van uitvaartverzorgers ondersteunt u graag tijdens deze moeilijke periode. Wilt u liever eerst een kijkje komen nemen? U bent van harte welkom. Wij zijn goed bereikbaar vanuit de regio zoals vanuit Wierden of Bornerbroek. Neem vrijblijvend telefonisch contact op via: 0546 – 44 32 64.