Uitvaartverzorging in Vriezenveen gezocht? Uitvaarthuis Twente kan u ondersteunen bij het afscheid van een dierbaar persoon in uw familie. Uitvaarthuis Twente is een onderdeel van Erik Korte Uitvaartverzorging, al jaren een begrip in Almelo en omstreken. Erik Korte heeft ruim 25 jaar ervaring in de uitvaartbranche. Mede hierdoor hebben wij een optimale dienstverlening kunnen ontwikkelen. We hechten veel waarde aan waardigheid, medemenselijkheid en aandacht voor ieder individu. Wij ondersteunen u graag bij de uitvaartverzorging in Vriezenveen.

Overleden in Vriezenveen

Na het overleden van een dierbare komt er heel wat kijken bij het organiseren van een begrafenis of crematie. Wij ondersteunen u graag met onze uitvaartverzorging in Vriezenveen. U heeft bij ons de mogelijkheid om in een huiselijke sfeer, samen met de familie, afscheid te nemen. Hiervoor hebben wij speciale huiskamers ingericht. Wij helpen u waar mogelijk om u hier op uw gemak te laten voelen. Wij hechten er veel waarde aan dat u en uw familie het afscheid op uw eigen manier kan invullen. Voor aanvullende vragen over uitvaartverzorging in Vriezenveen kunt u ons bellen via: 0546 – 44 32 64.

Over ons uitvaarthuis in Vriezenveen

Ons uitvaarthuis is gevestigd in Almelo, nabij Vriezenveen. Wij beschikken hier over twee familiekamers. Heeft u niet de mogelijkheid om de overledene thuis op te baren? In een van onze familiekamers, kan u langskomen wanneer u wil (zonder afspraak). U krijgt een eigen sleutel van de sfeervolle familiekamer zodat u altijd langs kunt komen. Daarbij is er de mogelijkheid om zelf koffie of thee te zetten. Het is belangrijk dat u zich thuis voelt in onze huiskamers.

Uitvaartverzorging Vriezenveen

Contact

Heeft u aanvullende vragen op het gebied van onze uitvaartverzorging nabij Vriezenveen? Neem dan telefonisch contact op om met een medewerker de mogelijkheden te bespreken. Dit kan via het telefoonnummer: 0546 – 44 32 64. U mag ook vrijblijvend langskomen om ons uitvaarthuis te bekijken. U kunt ook het contactformulier invullen, wij zullen hier zo snel mogelijk op reageren. Wij ondersteunen u graag bij onze uitvaartverzorging in Vriezenveen. Profiteer van onze rust en ruimte. We zijn goed bereikbaar vanuit de regio zoals Wierden, Almelo of de omgeving Twente.