Ook voor uitvaartverzorging in Wierden kunt u terecht bij Erik Korte Uitvaartverzorging. Uitvaarthuis Twente is onderdeel van Erik Korte Uitvaartverzorging en als u woonachtig bent in Almelo, Wierden en/of omgeving zijn we u graag van dienst. Weet u dat het vanaf het station in Wierden slechts 13 minuten rijden is naar Uitvaarthuis Twente? Wij zijn gespecialiseerd in uitvaartverzorging en bieden u de mogelijkheid om in alle rust afscheid te nemen van uw dierbare. Met ruim 25 jaar ervaring in de uitvaartbranche, is aan alle details gedacht. Meer over uitvaartverzorging in Wierden leest u hieronder.

Aandacht voor ieder individu

Een uitvaart is een aangrijpende gebeurtenis. Wij vinden het belangrijk een optimale dienstverlening te bieden, zodat u alle rust en ruimte heeft om te rouwen. Ons Uitvaarthuis nabij Wierden beschikt over vier prachtig verzorgde familiekamers. U heeft hier alle rust en ruimte om afscheid van uw dierbare te nemen, zoals u dat thuis ook zou doen. U krijgt de beschikking over een sleutel waarmee u dag en nacht toegang heeft tot de familiekamer. Op deze manier hopen we u alle mogelijkheid te geven om afscheid te nemen op uw eigen manier.

Uitvaartverzorging in Wierden door een ervaren team

Voor uitvaartverzorging in Wierden werken wij met een ervaren team van specialisten. De oprichter van Uitvaarthuis Twente, Erik Korte, heeft al ruim 25 jaar ervaring in de uitvaartverzorging. Hij is begonnen in loondienst, maar is in 2007 zijn eigen uitvaartonderneming gestart. Na lange tijd van hard werken heeft hij een geschikte locatie gevonden en is Uitvaarthuis Twente ontstaan. Sinds december 2012 kunnen mensen terecht voor uitvaartverzorging in Almelo, Wierden en omgeving.

Uitvaartverzorging Wierden

Onze contactinformatie

Wij hopen u middels onze website een goede indruk te kunnen geven van ons Uitvaarthuis. Toch kunnen we ons goed voorstellen dat u nog vragen heeft, of misschien het Uitvaarthuis wilt komen bekijken. Dit is uiteraard mogelijk. Neem gerust contact met ons op. Wij zijn dagelijks bereikbaar via telefoonnummer 0546-44 32 64. Ook kunt u gebruik maken van het contactformulier om ons een e-mail te sturen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Voor spoedgevallen zijn wij ook bereikbaar via telefoonnummer 0546-44 32 64. Wij willen u vragen alleen ‘s nachts te bellen als u ons direct nodig heeft.